artteràpia

Artteràpia

L'artteràpia ens invita a recórrer els camins de l'inconscient per crear simbòlicament el nostre univers intern. És una eina transformadora que engloba diferents llenguatges creatius: la pintura, l'escultura, el collage, la dansa, la veu, la música, el teatre, l'escriptura,... on l'objectiu és facilitar un espai d'expressió i llibertat per crear des del nostre cos, sensacions, emocions, i pensaments, sense buscar un resultat estètic.


Un acte rebel, creatiu i poètic que ens ajuda a transcendir les pròpies limitacions, contactar amb els nostres recursos creatius i estar més vives en el nostre desig intern. Una oportunitat per explorar-nos en les relacions, en la comunicació i en la recerca i materialització de les nostres necessitats en l'espai simbòlic d'una manera lúdica i creativa.

→ Que oferim.

ARTTERÀPIA EN FAMÍLIA

(I PER GRUPS DE CONVIVÈNCIA)

 

Del moviment expressiu, a la creació artística, al joc poètic. Un espai d'oci i d'autoconeixement amb diferents propostes creatives per viure en família i grup. Tria la teva experiència o demana-la personalitzada.

 

Carícies de la terra: Sessió de fang

Històries del foc (sessió nocturna): Sessió d'ombres xines

Miralls d'aigua: Sessió de pintura

 

Totes les experiències es poden adaptar als diferents grups d'edat.


→ Horari

diumenges (a escollir matí, tarda i nit)


→ Preus

a consultar.